Alle boliger og bygg kan få et plutselig eller planlagt behov for rehabilitering og andre rørleggertjenester. Bor du i Asker og omegn kan vi anbefale våre rørleggere ved Komplett VVS AS. Vi er et av de ledende rørlegger- og entreprenør firmaene i Norge i dag, og har kunden i fokus når vi utfører tjenestene våre.

Ta kontakt med Bastiansen Rørlegger Asker for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å bistå deg – uansett behov.

Vi hjelper deg med store og små prosjekter

I 2015 stod vi for rehabiliteringen av Haugen skole i Asker. Her var jobben renovering av  sanitærutstyr, installering av nye varmepumper, gulvvarme, radiatorer samt utvendig VA. Nå har skolen et totalrenovert rør- og sanitærsystem som er Vi sørger også for oppfølgning av anleggene vi har montert, slik at de funker slik som de skal for elevene på denne skolen i Asker.

Du kan lese om flere av våre prosjekter her.

Vi tilbyr våre rørleggertjenester til privatpersoner og offentlige kunder i Asker.

På det private markedet er det i hovedsak rørleggertjenester, oppussing av baderom og kjøkken samt installasjon av varmepumper det vi er eksperter på. Vi har 88 år med erfaring innen rørlegger markedet og garanterer gode tjenester til konkurransedyktige priser.

Oppussing av bad og kjøkken

Et nylig oppusset bad er ikke bare bra for det estetiske utseende, men det kan også øke verdien på boligen dersom du senere ønsker å selge. Vi kan hjelpe til med å realisere drømmene dine om nytt bad eller kjøkken. En profesjonelt utført joBE sørger også for at det trengs minimalt med vedlikehold i årene etterpå.

Komplett VVS AS tar også ansvar for vedlikehold av alle anlegg slik at anlegget fungerer som det skal.

Les mer: Tjenester på proffmarkedet

Varmepumpe og vannbåren varme

Varmepumpe og vannbåren varme er energibesparende, miljøvennlige og effektive måter å varme opp boligen på. Du kan i mange tilfeller også få Enova-støtte til energibesparende og miljøvennlige rehabiliteringsprosjekt, som for eksempel ved bytte av oljefyr til varmepumpe.

Bor du i Asker og har oljefyr? Da vil vi anbefale at du bytter ut denne med en varmepumpe og vurderer vannbåren varme i mindre rom. Varmepumpene er dessuten mindre, mer effektive og har lavere kostnader, og slik sparer du på installasjonen i lengden.

I tillegg til montering og vedlikehold av varmepumpen, kan Komplett VVS AS også tilby installasjon av vannbåren varme i gulv hvis du først får et nytt oppvarmingssystem. Det er ikke like komplisert og dyrt slik som det en gang var, og Komplett VVS AS tilbyr denne tjenesten til en konkurransedyktig pris.

Les mer om fordelene med varmepumpe.

Kontakt oss idag for befaring

Komplett VVS AS tilbyr rørlegger på vakt døgnet rundt slik at du kan kontakte oss ved problemer med røranlegg og andre rørleggertjenester. Vi rykker ut ved nødvendighet eller rådfører over telefon dersom det vil være mulig å fikse problemet på egenhånd.

Våre rørleggere bistår våre kunder i Asker og omegn. Reisetiden vil variere basert på hvor du bor, men vi kommer så raskt som mulig dersom et akutt behov melder seg.  

Kontakt oss for befaring. Vi har mange års erfaring som rørlegger i Asker og omegn, og vi gjør vårt ytterste for at kundene våre skal ha en god opplevelse med utførte tjenester.

Kontakt oss