Ser du etter en rørlegger?

En god rørlegger skal ta jobben sin seriøst og ha bred kunnskap med gode ferdigheter innenfor sitt fagfelt. Sikkerhet og trygghet skal stå først, og arbeidet skal utføres på en grundig og effektiv måte.

Grundig arbeid og sikkerhet av aldeles høy betydning

Det kan være vanskelig å vite hvem en skal kontakte for den beste kvaliteten og sikkerheten når en skal bestille rørlegger. Det er viktig at lovpålagte forskrifter følges ved rørleggerarbeid. Vi i Komplett VVS AS vet at nøyaktighet skaper sikkerhet.

Vi har dyktige og imøtekommende rørleggere som har forståelse overfor dine behov. Våre kompetente rørleggere med avdeling på Gjøvik og i Oslo har lang erfaring og lidenskap innen sitt arbeid.

Vi tilbyr rørlegger og har utstillingslokaler i Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo. Kom gjerne inn for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg med dine oppdrag.

Våre tjenester

Som rørlegger tilbyr vi blant annet:

  • Profesjonelle rørleggere med bred kompetanse
  • Rimelige priser
  • Solid arbeid
  • Tjenester både til privatpersoner eller B2B
  • Utbytting av pakninger, varmtvannsberedere, blandebatterier og toaletter
  • Nybygging eller rehabilitering av sprinkelanlegg, varmeanlegg og sanitæranlegg
  • Totale VVS-systemer til nybygg
  • Renovering av bad og kjøkken
  • Oppgradering av rørsystemer

Servicemarked

Å begynne rørleggerarbeid på egenhånd kan være svært risikabelt. Ofte har en lite eller ingen kunnskap rundt feltet, men ønsker å få jobben gjort på en mest mulig kostnadseffektiv måte. Da er det godt å kjenne til Komplett VVS AS som tilbyr utsøkte rørleggertjenester til en rimelig pris.

Vi hjelper deg med VVS-relaterte oppdrag i hjemmet med rørlegger.

Prosjektmarked

Har du et byggeprosjekt eller en bedrift som har behov for rørlegger? Vi tilbyr B2B-tjenester og har både dyktige rørleggere og prosjektledere til utleie. Vi skreddersyr en plan for hvordan vi kan utbedre gamle eller sette opp nye VVS-systemer.

24 timers rørleggervakt

Vårt hovedfokus ligger på høy kvalitet og sikkerhet. Vi ønsker at du skal føle deg trygg rundt dine rørsystemer og ved arbeidet som blir utført. Derfor har vi, i tillegg til rørlegger, også rørleggervakt som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Du kan alltid ringe oss vedrørende nye oppdrag eller om du har noen spørsmål. Vi gir deg gledelig også råd over telefonen.

Kontakt oss i dag via vårt kontaktskjema på nett, per telefon eller over e-post. Vi ser frem til å høre fra deg og gi deg et godt tilbud på rørlegger.

Kontakt oss