Tjeneste

Servicemarked

Vi i Komplett VVS AS er allsidige, tilgjengelige, løsningsorienterte og har fokus på service. Med mange års erfaring innen rørleggerfaget, innehar vi de kunnskaper som du og våre kunder kan trenge når det gjelder oppbygging av bad, kjøkken eller oppgradering av rørsystemer. Dette gjelder både gamle og nye boliger/leiligheter. Alle oppdrag er like viktige for oss.

Rørleggertjenester

Vi leverer totale VVS systemer ved ny oppføring av boliger og leiligheter. Vi bytter ut pakninger, blandebatterier, toaletter, varmtvannsberedere, og andre moderniserings behov til din bolig til avtalt pris og tid. Våre rørleggere er fagarbeidere med erfaring i tjenester som omfatter renovering av baderom, rehabilitering eller nybygg av sanitær, bolig sprinkel og varmeanlegg.

Oppussing av baderom og kjøkken

Vi tilbyr total renovering av bad, kjøkken og modernisering av VVS utstyr. Vi kan realisere dine drømmer på 1-2-3 med gode ideer for kjøkken og baderom som tilbyr komfort og velvære. Vi tar på oss jobben med koordinering av alle fag som må involveres i oppdraget.

Vi kan realisere dine drømmer på 1-2-3!

Scala bad

Sjekk ut katalogene til Scala bad! Vi leverer og installerer.

 

Varmtvannsbereder

Skaff deg en smart varmtvannsbereder! Høiax Connected bereder lar deg styre strømforbruket, slik at du slipper å betale ekstra når strømmen er dyr. For mer informasjon sjekk ut denne oversikten.

 

Kontakt oss